Az elfeledett herceg
Családi, kaland, vígjáték, fantasztikus

Le prince oublié
2020

Szereplők Omar Sy, Bérénice Bejo, Lionel Abelanski, Philippe Uchan, Eric Judor, Laurent Bateau, Warren Zavatta
Rendező Michel Hazanavicius
Premier 2020. szeptember 17.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 41 perc

Djibi egy nagyszerű édesapa, aki minden figyelmét a kislányának, Sofiának szenteli, akit szeretetben és megértésben nevel. Az esték minden nap különleges élményt jelentenek apa és lánya számára, lefekvés előtt ugyanis egyetlen alkalommal sem maradhat el, hogy Djibi csodás mesékkel örvendeztesse meg Sofiát, és együtt merüljenek el a fantázia mágikus világában. Ki más is lehetne a jóképű és tisztességes herceg ebben a világban, mint maga Djibi? Az évek azonban telnek, Sofia tinédzserré válik, a mesék helyett már jobban érdeklik fiúk, és ezzel együtt az első szerelem is beköszönt az életébe: egy új herceg tűnik fel a színen, aki elrabolja a fiatal lány szívét. Mindeközben nem csak a mesevilágtól, de apjától is egyre távolabb kerül, Djibinek pedig meg kell találnia a módját annak, miként maradhatna mindörökre hős szeretett lánya szemében.
Az elfeledett herceg egy örök dilemmát tűz a zászlajára: mit tegyen egy szülő, ha felnő a gyermeke, és már nem ő az életének legfontosabb szereplője?
A némafilmes Oscar-díjas direktora, Michael Hazanavicius ezúttal is egy varázslatos filmmel rukkolt elő az elsőszámú francia világsztárral, Omar Sy-jal a főszerepben, aki olyan kasszasikerekben tűnt fel az utóbbi években, mint az Életrevalók vagy a Jurassic World. A színész, aki első színesbőrűként történelmet írva kapta meg a francia Oscarnak nevezett César-díjat a hazai mozikban is hatalmas sikerrel vetített Életrevalókban nyújtott felejthetetlen alakításáért, valósággal lubickol a szerepben, de feltűnik mellette Hazanavicius korábbi alkotótársa, az Oscar-díjra jelölt színésznő, Bérénice Bejo is.
Az elfeledett herceg a Vertigo Media forgalmazásában 2020-ban a mozikban.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.