Belu - A legbátrabb bálna
Animáció, családi

The Brave Beluga
2024

Szereplők Benoît Brière, Yves Jacques, Robert Naylor
Rendező Christine Dallaire-Dupont
Premier 2024. március 28.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott. (6)
Időtartam 1 óra 22 perc

Ebben a történetben Katak, a fiatal beluga életét követhetjük nyomon, aki a felnőtté válás küszöbén áll. Míg Katak abban a korban van, amikor társai már kifehéredtek, ő még nem ment át ezen a változáson, így a többi belugához képest kétségtelenül egy későn érő típus.
Hogy bebizonyítsa érettségét és teljesítse nagyanyja utolsó kívánságát, Katak veszélyes expedícióra indul a Nagy Északra. Útja során Katak életveszélyes lényekkel és helyzetekkel szembesül, amelyek próbára teszik bátorságát és ellenállóképességét. E kihívások ellenére azonban sikerül váratlan szövetségeket kötnie és legyőznie az akadályokat, és végül megtanít minket arra, hogy a bátorság nem a fizikai méreteken múlik.
Ez a mese megtanít minket arra, hogy még azok is képesek bátorságot és erőt tanúsítani a maguk egyedi módján, akik nem illenek bele a társadalmi normákba vagy elvárásokba. Katak utazása rávilágít annak fontosságára, hogy az ember a komfortzónáján kívülre lépjen, és szembenézzen a kihívásokkal, hiszen ezeken a tapasztalatokon keresztül tud fejlődni és érni.

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Holnap, Vasárnap
Gyereknapi Mozi Hétvége
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.