Kedves Nézőink! A mozit a jelenlegi kormányrendelet értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják.
Spirál: Fűrész hagyatéka
Horror, misztikus, thriller, krimi

Spiral: From the Book of Saw
2021

Szereplők Chris Rock, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella, Zoie Palmer
Rendező Darren Lynn Bousman
Premier 2021. június 3.
Korhatár Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 33 perc

A Fűrész franchise rebootjának főszereplője három férfi, egy egykori rendőr (Samuel L. Jackson), egy nyomozó, Ezekiel Banks (Chris Rock) és egy zöldfülű zsaru (Max Minghella), akik együttes erővel próbálnak meg ráakadni egy brutális sorozatgyilkos nyomára. Eközben a gyilkos sorra szedi az áldozatait a rendőrség állományából, igy versenyt kell futniuk az idővel, ha meg akarják állitani a rémet. A nyomozás során Banks egy ördögi, szadista csapdában találja magát, ahonnan látszólag nincs menekvés...

A 2004-es első Fűrész film hatalmas sikert aratott, és további hét hátborzongató epizód követte, tizenhét évvel később, 2021-ben azonban megújult formában tér vissza a mozivászonra Darren Lynn Bousmantól, aki immáron negyedik alkalommal bizonyíthat rendezőként a franchise történetében, míg a produceri teendőket a kortárs horror egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb alkotója, James Wan látta el.

A vérben és erőszakban tobzódó, az év egyik legjobban várt korhatáros horrorja valódi ínyencség a zsáner rajongói számára, melynek főbb szerepeit olyan világsztárok alakítják, mint Samuel L. Jackson, Chris Rock és Max Minghella.

A Lionsgate égisze alatt készült Spirál: Fűrész hagyatéka 2021-ben a magyarországi mozikban a Freeman Film forgalmazásában.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.