Kedves Nézőink! A mozit a jelenlegi kormányrendelet értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják.
Trollok a világ körül
Animáció, családi, kaland, musical, vígjáték, fantasztikus

Trolls World Tour
2020

Szereplők Anna Kendrick, Sam Rockwell, Jamie Dornan, Zooey Deschanel, Justin Timberlake, James Corden, Mary J. Blige
Rendező Walt Dohrn
Premier 2020. október 29.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Trollváros utcái vidámságtól hangosak, azonban minden megváltozik, amikor Ágas és Pipacs hercegnő döbbenetes felfedezésre jut: nem az övék egy egyedül troll világ! Mindeközben egy gonosz hatalom van felemelkedőben, mely minden trollra szörnyű veszélyt jelent. Hőseink tehát felkerekednek, hogy egy hatalmas kaland végén teljesítsék azt, amit korábban mindenki lehetetlennek hitt: békét hozni az igen különböző ízlésű troll világok közé. Vajon le tudják győzni a fenyegetést, ha összefognak?
A 2015-ös nagysikerű, világszerte közel 350 millió dolláros összbevételt termelő Trollok folytatásában a címszereplők mellett ezúttal is a pazar animációké is a lendületes, legkülönbözőbb zenei műfajoké a főszerep.
A Dreamworks égisze alatt bemutatott, az egész család számára felhőtlen kikapcsolódást ígérő Trollok a világ körül olyan sztárokat vonultat fel, mint Anna Kendrick, Sam Rockwell, Jamie Dornan, Justin Timberlake és James Corden az animációs szakma két veteránjának, Walt Dohrn és David P. Smith rendezésében.
Az animációs film a UIP-Duna forgalmazásában látható a magyarországi mozikban. (hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Hétfő
Holnap, Kedd
május 12., Szerda
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.